Predstavujeme - Amélie Wen Zhao: Krvavá dedička 1

Krvavá dedička - obálka

Vydavateľstvo CooBoo príde koncom januára s novou chuťovkou pre nielen fanúšikov a fanúšičky Trónu zo skla, Vranej šestky a Červenej kráľovnej. Prichádza Krvavá dedička od Amélie Wen Zhao.


Anotácia

Princezná alebo netvor? Zlo alebo dobro? Dokáže Ana odolať mámeniu temného podsvetia?

V Cyrilskej ríši je mágia považovaná za podradnú a nevítanú. Kto ňou vládne, je zotročený. Nik nesmie zistiť, že korunná princezná Ana ovláda krv v živých bytostiach. Ak sa chce pomstiť za vraždu otca a očistiť svoje meno, potrebuje mocného spojenca. A len jediný človek je dostatočne šialený, aby sa k nej pridal – pán podsvetia Ramson. Aj ten však hľadí najmä na svoje vlastné plány. Podľahne Ana mámeniu temného podsvetia alebo v nej zvíťazí kráľovská krv, ktorá túži po spravodlivosti?

Knihu Krvavá dedička si môžete predobjednať v Martinuse momentálne so zľavou až 15 %, pre podrobnosti kliknite na tento link


O autorke

Amélie Wen Zhao je Číňanka narodená v Paríži. Knihám podľahla hneď, ako sa naučila čítať. Vyrástla v medzinárodnej komunite v Pekingu obklopená hodnotami a učením troch rôznych kultúr. Medzi jej obľúbené knižky patria Príbehy Troch ríš, Bedári a Búrlivé výšiny. Čoskoro pocítila túžbu písať svoje vlastné príbehy. Po dokončení štúdia ekonómie na univerzite v New Yorku začala pracovať v odbore finančníctva a po nociach písala. Jej prvotinou je trilógia Dedičstvo krvi, ktorá vzbudila kontroverzné reakcie ešte pred vydaním. Autorka dúfa, že v jej knihách čitateľov oslovia motívy tolerancie, sily, lásky a že bude posúvať hranice young adult literatúry prostredníctvom nových, medzikultúrnych tém.


Ukážka z knihy


Podrobnosti o knihe

Krvavá dedička (orig.: Blood Heir)
Žáner: fantasy
Autor: Amélie Wen Zhao
Vydavateľstvo: CooBoo
Rok vydania: 2021
Jazyk: slovenský
Preklad: Ivana Cingelová
Počet strán: 440
Väzba: brožovaná
ISBN: 9788056620618


24. januára 2021
Fandom SK - PR
Zdroj informácií