Predstavujeme – Adam Southward: Tranz

Tranz
Adam Southward

Jeho obete sú bezmocné. Má nad nimi absolútnu kontrolu. Túži po pomste. A ešte ani zďaleka neskončil… Mysteriózno-detektívny triler Tranz od britského autora Adama Southwarda sa ihneď po vydaní dostal na čelo rebríčkov predajnosti a o jeho desivej atmosfére básnia viaceré spisovateľské esá temných žánrov. Tranz práve vzchádza vo vydavateľstve Lindeni v preklade Beáty Hornej.


Anotácia

Keď na pôde univerzity nájdu telá troch vedcov, ktorí zomreli za zvláštnych okolností, na mieste činu okamžite zatknú jediného podozrivého: Victora Lazara. Po nevysvetliteľných samovraždách, ktoré sa vo väznici odohrajú po jeho príchode, ho premiestnia na samotku. Victorovi treba vypracovať psychologický posudok, ktorým je poverený Alex Madison, bývalý forenzný psychológ. Alex má podozrenie, že Victor svoje obete ovláda pomocou akéhosi tranzu. Ale je také niečo skutočne možné?

Knihu Tranz si môžete kúpiť napríklad v Martinuse momentálne so zľavou 5 %, pre podrobnosti kliknite na tento link


Ukážka z knihy

Ukážku knihy si môžete prelistovať, ak kliknete na tento link


Podrobnosti o knihe

Tranz (orig.: Trance)
Žáner: triler, mysteriózny, detektívka
Autor: Adam Southward
Vydavateľstvo: Lindeni
Rok vydania: 2021
Jazyk: slovenský
Preklad: Beáta Horná
Počet strán: 384
Väzba: pevná
ISBN: 9788056623503


O autorovi

Adam Southward vyštudoval filozofiu, ale dlhé roky pracoval v IT sektore. Žije na juhu Anglicka spolu s rodinkou. Jeho debutom bol triler Tranz, ktorý okamžite vystrelil v rebríčkoch predajnosti.


21. novembra 2021
Fandom SK - PR
Zdroj informácií