Predstavujeme - A. G. Riddle: Odlet

Riddle - Odlet obálka

Prednedávnom vyšla ďalšia kniha vydavateľstva Motýľ, román Odlet, ktorého autor je A. G. Riddle. Kniha sa už nachádza na pultoch kníhkupectiev.


Anotácia

Keď motory lietadla letu 305 z Londýna do New Yorku prestanú záhadne fungovať, lietadlo musí núdzovo pristáť uprostred anglického vidieka. Začína sa tajomné dobrodružstvo, ktoré bude mať následky pre celé ľudstvo. V boji o holý život si hŕstka preživších pasažierov uvedomí, že svet, v ktorom sa po páde lietadla ocitla, nie je ten, z ktorého odlietala. Kde sú teda? Prečo sú tam? A ako sa dostanú späť domov? Vyriešiť túto záhadu sa pokúša päť ľudí: spisovateľka Harper Laneová, investor rizikového kapitálu Nick Stone, nemecká genetická výskumníčka Sabrina Schröderová, počítačový génius Yul Tan a syn miliardára Grayson Shaw. Nové skutočnosti okolo havárie lietadla, ktoré vyplávajú na povrch, prezradia, že niektorí pasažieri vedia viac ako ostatní. Tieto odpovede privedú Harper a Nicka k odhaleniu obrovského sprisahania, ktoré sa týka aj ich životov. Dieliky skladačky začnú postupne do seba zapadať a Harper spolu s Nickom si uvedomia, že majú moc ovládnuť budúcnosť i minulosť – zachrániť svet… alebo ho zničiť. ODLET je nesmierne vzrušujúci príbeh plný nečakaných zvratov, v ktorom sa moc, ambície, osud, spomienky a láska stretnú na jednej križovatke.


O autorovi

A. G. Riddle strávil desať rokov života zakladaním a vedením internetových spoločností, až kým sa nezačal plne venovať svojej skutočnej vášni: písaniu beletrie. Vyrástol v malom mestečku v Severnej Karolíne a študoval na univerzite UNC-Chapel Hill, kde spolu s jedným priateľom z detstva založil svoju prvú spoločnosť. Zožal svetový úspech za trilógiou Záhada pôvodu, ktorej sa v USA predalo viac ako jeden a pol milióna výtlačkov. Jej časti majú názvy Tajomný gén Atlantídy, Desivý mor Atlantídy a Zázračný svet Atlantídy. Celá trilógia bude v budúcnosti sfilmovaná.
Autor žije v súčasnosti v Parklande na Floride a venuje sa písaniu.

Ak vás uputávka navnadila, knihu Odlet si môžete kúpiť napríklad so zľavou ISIC na Martinuse kliknutím na tento link


Podrobnosti o knihe

Názov: Odlet (orig: Departure)
Žáner: science fiction, mystery
Autor: A. G. Riddle
Vydavateľstvo: Motýľ
Rok vydania: 2015
Počet strán: 296
Väzba: pevná
Jazyk: slovenský
Preklad: Lenka Jalilah Hrušková
ISBN: 9788081640605


Knihy A. G. Riddlea z vydavateľstva Motýľ:
Tajomný Gén Atlantídy (2015)
Desivý mor Atlantídy (2015)
Zázračný svet Atlantídy (pripravujeme v 2016)
Odlet (2015)


6. novembra 2015
Fandom SK - PR