Predstavujeme - A. F. Steadman: Skandar 2: Skandar a Prvý jazdec

Skandar a prvý jazdec

Tento týždeň vyšiel vo vydavateľstve Ikar druhý diel fantasy série A. F. Steadman o šikovnom Skandarovi s podnázvom Prvý jazdec.


Anotácia

Skandar Smith už nemusí snívať, dosiahol to, po čom odnepamäti túžil: Jazdí na jednorožcovi a učí sa používať mágiu donedávna zakázaného elementu. Prvý ročník nebol pre nováčikov najľahší, no nikto nepočítal s tým, že v tom druhom sa na Ostrove objaví nová hrozba. Nesmrteľné divoké jednorožce niekto brutálne zabíja, tajomné proroctvo varuje pred strašným nebezpečenstvom a Ostrov začnú pustošiť živly, ktoré ho predtým formovali… Súvisí vraždenie jednorožcov s pomstou Ostrova, ktorú predpovedá proroctvo? Má to všetko na svedomí Snovačka?

Skandarova sestra Kenna sa medzitým všemožne snaží k svojmu bratovi na ostrove pridať. Skandar je odhodlaný pomôcť jej, nech sa deje čokoľvek. Búrka sa však stupňuje a Ostrovu hrozí, že sa sám zničí… podarí sa mladým jazdcom zachrániť ho skôr, než bude neskoro?

Prečítajte si pokračovanie fantastického bestsellera v slovenskom preklade Michala Jedináka.

Knihu Skandar a Prvý jazdec si môžete kúpiť napríklad v Martinuse momentálne so zľavou až 14 % (zľava platí do 27. 6. 2023), pre podrobnosti kliknite na tento link


Ukážka z knihy

Ukážku, ktorú číta Zuzana Jurigová Kapráliková, si môžete vypočuť, ak kliknete na tento link


Podrobnosti o knihe

Skandar a Prvý jazdec (orig.: Skandar and the Phantom Rider)
Séria Skandar, 2. kniha
Žáner: fantasy,
Autork: A. F. Steadman
Vydavateľstvo: Ikar
Rok vydania: 2023
Jazyk: slovenský
Preklad: Michal Jedinák
Počet strán: 416
Väzba: brožovaná
EAN: 9788055189147


Súvisiace linky

Predstavujeme – A. F. Steadman: Skandar a zlodej jednorožcov


23. júna 2023
Fandom SK - PR
Zdroj informácií