Predprázdninové Brloh novinky

brloh-khan
brloh-scotty

Prázdniny si blížia a s nimi pre školopovinných dva mesiace voľného času. A ak práve neholdujete potulovaniu sa po pustých mestách, či spaľovaniu tela pod tropickým slnkom, nezaškodí si zahrať niektorú z už klasických hier. Po hre poteší oprášenie zberateľských figúrok a večer partička obľúbenej kartovej hry

Letná čistka

V termíne od 26.6. do 12.7. sme pre vás pripravili akciu LETNÁ ČISTKA. Pravidlá sú rovnaké ako pri Jarnej čistke – t.j. vybrali sme niekoľko herných titulov (85 druhov), ktoré vám ponúkame za zvýhodnenú cenu počas 2 týždňov.

Ponuka platí do vypredania zásob (ktoré už nebudú doplnené ani po skončení LETNEJ ČISTKY), alebo do ukončenia akcie 12.7. Po tomto termíne upravíme ceny na pôvodné.

LETNÁ ČISTKA prebieha vo všetkých kamenných Brlohoch vrátane E-Shopu. Stačí si vybrať.

Figúrky Star rek OFF!

Zvezte sa aj vy na vlne nedávneho záujmu o fenomén Star Trek, ktorá sa zdvihla uvedením najnovšieho filmu do kín a zaobstarajte si aj vy staršie akčné figúrky práve zo Star Treku, ktoré sa ocitli v celosvetovom výpredaji! Ide hlavne o celé série výbehových modelov ako napr. The Wrath of Khan, The Next Generation, Deep Space Nine a ďalšie. Radi vám ich sprostredkujeme.

Väčšina predajcov akčných figúrok na celom svete využíva tento opätovný záujem o Star Trek k „zbaveniu" sa starých zásob v štýle „Teraz, alebo už nikdy". Tie postupne nahrádzajú aktuálnejšími. Navyše najväčšie stretnutie fanúšikov komiksu a samozrejme aj akčných figúrok Comic Con 2009 San Diego už klope na dvere a práve tu je každoročne predstavené ďalšie obrovské množstvo nových, exkluzívnych aj štandardných figúrok. Takže už bolo skutočne na čase zlacniť napríklad sériu Star Trek II: The Wrath of Khan, ktorá bola práve v San Diegu predstavená ešte v roku 2007. Dokonca niektoré z postáv tejto série (Chekov, McCoy, Scotty a Sulu) vyšli v kusovo limitovanom náklade 3 000 ks. Ale aj ten bol zdá sa príliš veľký…

Napriek tomu, že ide naozaj o výbehové modely, ktoré by sme práve z tohto dôvodu neradi brali „na pevno" na sklad si myslíme, že ich nízka cena by mohla osloviť nejedného fanúšika Star Treku. Boli by sme skutočne neradi, keby vám táto výpredajová príležitosť mala ujsť. A preto, aby zostala aj „ovca celá – aj vlk sýty" sme sa rozhodli zaradiť ich do ponuky aspoň na objednávku. Ak vám teda neprekáža dodacia lehota 3–4 týždne, viete čo máte robiť. Neváhajte však pridlho. Zásoby sa začali aj u našich dodávateľov výrazne zmenšovať a tak platí staré známe – kto skôr príde, ten … veď to poznáte.

STAR TREK – Celá ponuka TU.

Rozbaľte si, čo sa vám páči!

Kvôli pár kartám kupovať celý booster? Už nemusíte! V kamenných Brlohoch totiž nájdete boostre vašich obľúbených kartových hier už aj na DROBNO! A to ako kusovky. 1 karta = 30 Centov!

Ponúknuť vám kusovky podľa oficiálnych cenníkov je pre nás technicky zložité. Navyše v tomto odvetví už dlho podnikajú oveľa lepší borci s prepracovanými aukčnými systémami, cez ktoré možno práve vy v budúcnosti predáte veľmi-veľmi hodnotné karty, ktoré u nás zoženiete za symbolických 30 Centov… Ktovie. Držíme palce a ak sa tak stane, kľudne sa nám pochváľte. Poteší.

Zberateľské kartové hry sa nehrdia názvom „zberateľské" len tak náhodou. Zberateľská vášeň však ide ruka v ruke s pôžitkom z „hry". Môžete ich teda len tak zbierať, alebo len tak sa zahrať, alebo najčastejší variant – oboje! Niet nad dobrú výmenu, predaj či kúpu, že áno?

Ale pre nás sú zberateľské kartové hry, predovšetkým hry. A keďže my sami sa radi hráme (a zároveň na nič nehráme), vymysleli sme pre vás malú hru, ktorá by mohla ešte viac rozbúšiť vaše zberateľské srdcia. Pravidlá sú jednoduché:

V každom kamennom Brlohu na vás čaká rozbalený booster. Všade je to rôzne. Niekde Warcraft, inde Magic The Gathering, niekde obe. Podľa záujmu. Zainteresovaní vedia, že booster obsahuje väčšinou 15 kariet. Rozpočítali sme to tak, že cena 1 karty je 30 Centov a to bez ohľadu na jej skutočnú „burzovú" hodnotu. Za 30 Centov môžete síce získať aj „absolútne smeti", ale aj „veľmi drahé rarity".

Ak vykúpite kusovky po 30 Centov tak, že zostávajúci počet kariet klesne na 9 ks (čo je presne také množstvo, ktoré sa zmestí do jednej stránky Ultra Pro obalu – takže preto 9 ks, keby to náhodou niekoho zaujímalo…), ste to práve vy, kto rozhodne o tom, aký nový booster a z akej edície vám otvoríme! A viete dobre, čo za karty sa v ňom môžu (aj nemusia) skrývať! A ste to práve vy, kto má takto najväčšiu šancu vykúpiť tie najväčšie rarity!

Ak ste väčšia partia a hrávate práve inú hru než je spomínané WoWko a MTG, nehanbite sa presvedčiť personál konkrétnej predajne, aby spustila predaj kusoviek práve vašej obľúbenej zberateľskej kartovej hry – nech už je to YU-GI-OH!, alebo Pokémon, alebo čokoľvek čo máme v ponuke. Musí vás však byť dostatočný počet a „kričať" sa oplatí dosť nahlas!

Zahrajte sa užívajte si.


30. júna 2009
Brloh Team