Pozvánka: PAFFcon 2017

PAffCon 2017 logo
PAffCon 2017 plagat

Pozývame vás na druhý ročník Popradského “Awesome” Festivalu Fantastiky – PAFFcon 2017, ktorý sa bude konať celé dva dni, 28. až 29. októbra 2017 v Kine Tatran v Poprade na Námestí svätého Egídia.

PAFFcon organizuje PAFFcon tím a Občianske združenie Náš Poprad.


Festival je určený pre všetkých nadšencov sci-fi, fantasy, hororu, videohier, spoločenských hier, LARP-u, cosplay-u a popkultúry. V nedeľu o 12:00 sa bude pre návštevníkov festivalu, ako aj pre verejnosť púšťať repríza filmu Guardians of the Galaxy 2.

Návštevníci sa okrem toho môžu tešiť na bohatý prednáškový program v dvoch sálach a sprievodný program v podobe konzolových, kartových a spoločenských hier na chodbách. Popradská komunita fantastov tak bude mať už druhýkrát možnosť stretnúť sa na festivalovom podujatí priamo na domácej pôde.

Medzi hostí festivalu v tomto ročníku patria spisovatelia Františka Vrbenská, Julie Nováková, Mark E. Pocha a ilustrátor Martin Cuco Luciak.

Predpredajový lístok na dva dni stojí len 4 € a pre cezpoľných je zabezpečené ubytovanie v neďalekom hoteli za 10 € os./noc.

Lístky je možné kúpiť v predpredaji na oficiálnych stránkach kina Tatran.

Viac podrobností o festivale nájdete na facebookovskej stránke festivalu.


Zdroj: PAFFcon tím


24. októbra 2017
Fandom SK - PR