Pozvánka: PAFFcon 2016

paffcon 2016

Organizátori PAFFconu a Občianske združenie Náš Poprad pozývajú všetkých fanúšikov fantastiky na nultý ročník Popradského festivalu fantastiky, ktorý sa bude konať 29. až 30. októbra 2016 v Kine Tatran na Námestí svätého Egídia v Poprade.

Festival je určený pre všetkých nadšencov sci-fi, fantasy, hororu, videohier, spoločenských hier, LARP-u, cosplayu a popkultúry.

V sobotu večer o 17:00 sa bude pre návštevníkov festivalu ako aj pre verejnosť púšťať repríza filmu Warcraft: Prvý stret.

Návštevníci sa okrem toho môžu tešiť na bohatý prednáškový a kvízový program, ktorý bude prebiehať súčasne v dvoch sálach, kde sa bude rozprávať napríklad o Harrym Potterovi, anime, Honorverse, Hrách o tróny a mnohom ďalšom. Nebude chýbať ani sprievodný program v podobe konzolových, kartových a spoločenských hier. Popradská komunita fanúšikov fantastiky tak bude mať historicky prvú možnosť stretnúť sa na festivalovom podujatí priamo na domácej pôde.

Medzi hosťami na PAFFcon 2016 zavíta napríklad aj youtuberka Lady Zika, spisovatelia Jan Kotouč a Mark E. Pocha, ilustrátor Martin Cuco Luciak či LARP klub Košice OZ. Z cosplayerov môžete stretnúť Hanu Boskovičovú, Lauru Miller, Biu Toru, Kristínu Veselú a iných. O kultúru a zábavu sa postará aj stánok ProGamingShop.sk a skupina oživlej histórie Fólkvang.


Vstupné

Dvojdňové vstupné v predpredaji: 4 €.

Dvojdňové vstupné na mieste: 6 €

Jednodňové vstupné na mieste: 4 €

Lístky si v predpredaji môžete zabezpečiť na stránke kina Tatran.


Aktuálne podrobnosti o hosťoch, ubytovaní, priestoroch a ďalšie informácie o festivale sa dozviete na facebookovskej stránke PAFFconu 2016.


Zdroj: Jakub Celušák, PAFFcon 2016


25. októbra 2016
Fandom SK - PR