Pozvánka: Nipponfest a Hangukon 2018

Nipponfest-Hangukon-2018-plagat

Japonsko a Kórea.

Dve fascinujúce kultúry ďalekého východu, každá s vlastnou programovou líniou. To všetko na jednom mieste pod jednou strechou už siedmy rok ponúkne Nipponfest a Hangukon v termíne od 16. 11. do 18. 11. 2018 v Dome Kultúry Zrkadlový Háj na Rovniankovej ulici v Bratislave, Petržalke.

Pozývame vás vychutnať si piatkový filmový večer plný japonskej aj kórejskej kinematografie. Mladší si prídu na svoje pri premietaniach anime. Na pripravovaných prednáškach ostrieľaných ale aj nových prednášateľov a VIP hostí sa dozviete mnoho nového. Workshopy, ktoré pre vás pripravujeme, vám ukážu, ako dobre navariť alebo ako si spraviť cosplay. Už tradične sa môžete tešiť na kostýmovú súťaž cosplay. Pripravujeme pre vás aj spevácku súťaž karaoke a iné súťaže so zaujímavými cenami.

Majstri bojových umení vám radi ukážu svoje zručnosti a budete si môcť skúsiť aj presekávanie japonskými mečmi. Na svoje si prídu aj milovníci elektronických aj stolových hier, vrátane tradičných – šógi, go, mahjong. Na mieste vás budú lákať svojím tematickým tovarom obchody a stánky s občerstvením, nové sily môžete nabrať v oddychovej zóne. V sobotu večer samozrejme nebude chýbať obľúbená k-pop diskotéka.

Podporujeme mladé rodiny a zdravotne ťažko postihnutých, preto deti do 10 rokov a ľudia s preukazom ZŤP budú mať voľné vstupné.

Viac informácií nájdete na webe podujatia alebo na facebookovskej stránke podujatia.


Zdroj: Dada Baroková za organizačný tím Nipponfest a Hangukon 2018


25. októbra 2018
Fandom SK - PR