Pozvánka: Malý Comic Con v Bratislave

maly comic con bratislava

Pozývame vás na atraktívnu živú prezentáciu, ktorá sa uskutoční v piatok 2. septembra 2016 v priestoroch reštaurácie UFO a na pláži pod Mostom SNP v Bratislave. Akcia začína o 15:00 hod.


VIECC Vienna Comic Con je cieľovou destináciou pre fanúšikov popkultúry v strednej a východnej Európe, s obrovským množstvom vystavovateľov, autogramiád a možnosťami fotografovania sa s najvychytenejšími celebritami, či jedinečných panelových diskusií. Milujeme popkultúru a milujeme našich fanúšikov. To je hlavný dôvod, prečo sa s vami chceme stretnúť.

Čo môžete zažiť okrem úžasného miesta pod holým nebom?

  • prechádzku vo vzduchu (Skywalk) okolo UFO (určite aj vo vašom cosplay kostýme) a možnosť fotenia z vyhliadkovej terasy,
  • laserovú projekciu na Bratislavský hrad,
  • strhujúce cosplay predstavenie profesionálnymi cosplayermi Ketrin cosplay naživo priamo na scéne,
  • súťaž vo VIECC kolese šťastia s možnosťou vyhrať parádne ceny ako autogram LeeAnny Vamp, diela od CJ Draden, čapice VIECC,
  • možnosť vyhrať 2 celovíkendové lístky na VIECC a mnoho ďalších cien.

Súčasťou prezentácie je aj welcome drink, nebude chýbať občerstvenie a atmosféru bude po hudobnej stránke dotvárať DJ Spin.

Viac na facebookovej stránke udalosti.


Zdroj: Juraj Vedej, SKPR Strategies, v mene Reed Exhibitions, organizátora známeho veľtrhu komiksov filmov a hier Comic Con Viedeň (VIECC)


29. augusta 2016
Fandom SK - PR