Pozvánka: Krsty fantastických kníh Pero z gryfa a Labute neplačú

Kniha rozhovorov s autormi slovenskej fantasy a nová zbierka poviedok s nádychom sci-fi – to sú čerstvé fantastické novinky z vydavateľstva Artis Omnis. Príďte ich privítať spolu s vydavateľstvom a autormi na festival Comics Salón.


Pero z gryfa

Bájne bytosti, svety plné mágie a dobrodružstiev – práve preto tisícky čitateľov siahajú po žánri fantasy. Ako však takéto knihy vznikajú? A čo ich tvorcovia – sú zahalení rúškom tajomna rovnako ako ich príbehy? Zostavovateľ knihy Miloš Jesenský, sám lovec záhad a paranormálnych javov, vyspovedal šesticu významných postáv fantasy žánru na Slovensku. Juraj Červenák, Lívia Hlavačková, Alexandra Pavelková, Katarína Soyka, Daniel Šmihula a Ondrej Trepáč vás zavedú do najtajnejších zákutí svojej tvorby, ako aj slovenského a českého fandomu.

Krst knihy sa bude konať na festivale Comics Salón v Bratislave v sobotu 30. 9. 2023 o 13:00 hod.

Knihu Pero z gryfa si môžete kúpiť napríklad v Martinuse momentálne so zľavou až 14 % (zľava platí do 21. 9. 2023), pre podrobnosti kliknite na tento link


Labute neplačú

Tretia zbierka poviedok Zusky Stožickej prináša obrazy z hĺbok vesmíru, exotických vzdialených planét, ale aj z miest blízkych a známych, ktorými prechádzame každý deň a napriek tomu nepostrehneme všetky ich tajomstvá. Pestrosť prostredí a nálad jednotlivých príbehov spája autorkina bohatá imaginácia, hravý jazyk a presvedčivá psychologická drobnokresba. Pri správnom dávkovaní môžu pôsobiť ako povzbudzujúci prostriedok pre všetkých, na ktorých dolieha sivosť reality.

Krst knihy sa bude konať na festivale Comics Salón v Bratislave v nedeľu 1. 10. 2023 o 12:30 hod.

Knihu Labute neplačú si môžete kúpiť napríklad v Martinuse momentálne so zľavou až 14 % (zľava platí do 21. 9. 2023), pre podrobnosti kliknite na tento link


Viac informácií nájdete na facebookovskej stránke podujatia.


Súvisiace linky

Predstavujeme: Pero z gryfa

Predstavujeme – Zuska Stožická: Labute neplačú


20. septembra 2023
Fandom SK - PR
Zdroj informácií