Pozvánka: Conec v Brne

Conec 2014

Takmer na konci prázdnin, 14. – 17. 8. 2014. sa bude v Brne, v priestoroch ZŠ Kotlářská konať druhý ročník letného zrazu priaznivcov fantastiky Conec. Ukončite prázdniny ako fanúšikovia a vychutnajte si štyri dni pohodovú atmosféru conu.

program sa postará niekoľko línií – sci-fi, future, fantasy, seriály, orient, manifest fantastiky a oproti vlaňajšku pribudne aj steampunkový blok. Kvôli udržaniu latky kvality prechádzajú časti programu schvaľovaním organizátorov vopred. Väčšie akcie ako Miss(ák) Conec, Majstrovstvá v nabíjaní vodných fajok, Fireshow nebo súťaž Cosplay sa budú konať na dvore školy alebo v telocvični.

Okrem toho bude fanúšikom k dispozícii bohato zásobená herňa s výberom nových aj klasických stolových hier. V herni tiež budú prebiehať turnaje a predvádzanie hier, ktoré budú aj na predaj, rovnako ako knižky a fanúšikovský merchandising v stánkoch predajcov. Ako novinka bude na cone konzolová herňa.

Program v obmedzenej miere pobeží non stop aj cez noc v podobe niektorých prednášok, herní a premietaní.

Stavovanie bude možné vo vnútornom a vonkajšom bare, okrem iného aj s vynikajúcim pivom z malého miestneho pivovaru a čapovanou malinovkou. O čaje a vodné fajky sa postará čajovňa Inaris so stánkom na dvore.

Conec patrí medzi lacnejšie cony. Účasť na celé štyri dni si môžete zabezpečiť pri platbe vopred za púhych 400 Kč. Vstupenky je možné zakúpiť si aj na mieste, v ponuke je aj jednodenné vstupné pre tých, ktorí sa chcú zabaviť len na pár hodín. Spanie na mieste je vo vlastných spacákoch v triedach v cene vstupného.

Pre podrobnejšie informácie navštívte web conu, kde je spustené aj prihlasovanie účastníkov a registrácia prednášajúcich pre tých, ktorí chcú mať na cone svoju vlastnú prednášku, workshop a pod.

Udalosť môžete sledovať aj na jej facebookovskej stránke.


21. júla 2014
Fandom SK - PR