Podporte pokračovanie Mysľomágov - Nočná mora od slovenskej autorky V. S. Moser

Chcete vedieť, kam sa bude príbeh mladých mysľomágov uberať? Pomôžte autorke vydať druhý diel knižnej série Mysľomágovia! Nočná mora je plná napätia, dobrodružstva a nevyspytateľných zvratov. Príbeh zo sveta mágie mysle, v ktorom je možné takmer čokoľvek, pokračuje!



Po úspešnom vydaní knihy Mysľomágovia – Hmlový ostrov sa autorka rozhodla napísať a vydať pokračovanie príbehu o mladých mysľomágoch. Prvou knihou mal možnosť čitateľ pootvoriť dvere do sveta mágie mysle, druhý diel ho už z tohto sveta nepustí preč.

Po udalostiach na Hmlovom ostrove už nebude život hlavnej hrdinky Ellis Seedovej nikdy taký, aký bol predtým. Na Akadémii Nebulosa zistila, že disponuje vzácnou mágiou mysle. Ellis má po klamstvách priateľa Raya a po útoku jej obľúbeného profesora Shahina značné problémy s dôverou. Bude schopná ešte niekomu vôbec veriť? Philip Vigory zachránil a premiestnil mladých novitov na Onis, ktorý, ako sa ukázalo, je vlastne utajeným svetom mysľomágov. Budú však Ellis a jej priatelia v krajine mysľomágov vítaní? Ellisina mama je nažive, Vitalix je kompletný a temnota opäť číha za každým rohom!


Knihu Mysľomágovia – Nočná mora môžete podporiť aj vy, ak kliknete na tento link


Kto je V. S. Moser?

Autorka miluje knihy. Už dávno sa zaľúbila do fantasy literatúry, ktorá jej pomáha na chvíľu utiecť z bežného sveta. Narodila sa v Sabinove, kde navštevovala Základnú školu na Ul. 17. novembra. V Banskej Bystrici zmaturovala na vtedajšom Osemročnom športovom gymnáziu. Univerzitné bakalárske a magisterské štúdium absolvovala na Filozofickej fakulte Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre v odbore žurnalistika, kde napokon získala aj titul PhDr. Žije v rakúskom Gmundene a v meste Wels pracuje ako manažérka v spoločnosti zameranej na affiliate marketing. Vo voľnom čase rada číta, kreslí, cestuje, hrá sa s web dizajnom, grafickými programami, stavia lego a puzzle, a ako vidíte, aj aktívne píše. Je bývalou reprezentantkou Slovenska v karate a niekoľkonásobnou medailistkou z Majstrovstiev Európy a sveta. Týmto projektom sa snaží podporiť to, aby dnešná mládež čítala knihy. Preto vytvorila zvýhodnené balíčky pre detské a športové kluby, ktoré mali v predchádzajúcej kampani veľký úspech.


Viac o autorke a jej fantasy sérii sa dozviete na autorkinej stránke Mysľomágovia.


5. októbra 2023
Fandom SK - PR
Zdroj informácií