Peklo v Zlíne (Manowar: HELL ON EARTH III)

Hell on Earth III

Metalisti pozor! Uchopte si zápästia nad hlavami a zakričte trikrát: \„Hail and Kill!\“ Králi metalu – Manowar, ktorí už trikrát vypredali športovú halu v českom Zlíne a na poslednom turné práve tu nakrúcali svoj nový videoklip, sa už v Česku cítia ako doma. A keďže najhlučnejšia kapela sveta si svojich fanúšikov vždy vedela uctiť, tentoraz prichádzajú do Zlína s absolútnou peckou – svetovou premiérou nového dvoj-DVD „Hell On Earth III.“.

Neveríte?! Tento, určite dostatočne hlučný, metalový sviatok organizovaný agentúrou Pragokoncert sa uskutoční už v pondelok 8. 12. 2003 od 20:00 v zlínskom rockovom klube Golem. Skupina sa samozrejme slávnostnej premiérovej projekcie zúčastní v plnom obsadení (to ako skutočne vážne osobne!) a svojim fanúšikom sľubuje veľkolepú (kráľovskú) zábavu, plnú prekvapení, kvalitnej hudby a darčekov. Naživo sa pozhovárate s členmi kapely (Joey De Maio, Eric Adams, Scott Columbus, Karl Logan), pozriete si nové DVD (v češtine!) – všetky info tu a trailer tu a líder skupiny Joey de Maio predstaví účastníkov chystaného festivalu Masters of Rock 2004.

Na fanúšikov čakajú darčeky, takže otvorenie „cesty do pekiel“ bude sprevádzané mimoriadnou, 5 hodinovou, párty v „pekelnom“ rock klube Golem. A kto ešte rozmýšľa, tomu pripomínam, že víkend pred Manowarom sa v Brne koná Fénixcon – pokračovateľ skvelých Draconov, takže scifisticko-metalový výlet bude určite stáť za to! Neoplatí sa odskočiť si za hranice nakopať pár serióznych zadkov?

Ešte info zistené špeciálne pre Fantáziu: Manowar chystá budúci rok na jeseň ďalšie turné a možno už konečne zavítajú aj k nám. Lístky z predošlého, neuskutočneného, koncertu si však môžete… požuvať. A pritom spievať: \„Kill with Power! Dááááj, dááááj!\“


1. decembra 2003
Ivan Aľakša