Ohnivé pero Q1 2016: Spusti preprogramovanie

Ohnivé pero

„Prosím, pohodlne sa usaďte!“

Pozerám po miestnosti. Nič moc. Obyčajná malá miestnosť s pohovkou a pracovným stolom. Tu sa dejú tie veľké veci?

„Neotáľajte, nemáme veľa času.“

„Ďakujem.“

„Kľudne si vyložte nohy a spravte si pohodlie.“ Popritom ako si sadám a hľadám pohodlnú polohu, on niečo ťuká do klávesnice svojho notebooku.

„Takže,“ ozve sa. „O aký program máte záujem?“

„Čo máte v ponuke?“

„Sekretárka vám nevysvetlila čo tu robíme?“

„Ja som prišiel na inzerát. Tam som sa dočítal, že mi dokážete zmeniť život.“

„Takže v podstate ani neviete, čo tu robíme?“

Cítim malé rozpaky. Mám mu rozprávať, ako mám spackaný život, a že toto je v podstate moja posledná nádej na nejakú zmenu?

„Nemusíte sa báť, je to všetko absolútne bezpečné. Keďže neviete, o čo ide, trošku vám to priblížim. Vy sa potom doma nad tým zamyslíte a ak sa vám to bude pozdávať, môžete sa vrátiť.

„Dobre.“ Tak si ho aspoň vypočujem, ja mám vždy takú smolu, nechám sa nahovoriť na akúkoľvek hlúposť.

„Pre začiatok, pokiaľ budem hovoriť, pozerajte sústredene na jeden bod pred vami. Uvoľnite sa, pokúste sa sústrediť len na dýchanie a môj hlas.

Pozerám pred seba ako blb. Bože môj, kde som sa to zas dostal?

„Aj mi poviete o čo tu ide?“

„Nič nevravte! Dýchajte a všetko vám vysvetlím.

Ide o preprogramovanie vašej mysle. Pokúsim sa vám to nejako v skratke vysvetliť.

V podstate hneď od narodenia vám systematicky programujú hlavu. Od jednoduchých zákazov, toto môžeš, toto nechytaj. Cez školský systém, kde v programovaní pokračujú a pridávajú ďalšie a ďalšie pravidlá a zákony. Až po premyslený reklamný trh s podprahovou reklamou. Všetko s jediným cieľom, spraviť z vás nemysliaci poloautomat. Rob do vyčerpania síl a nepremýšľaj. Spoločnosť nepotrebuje mysliacich ľudí. Spoločnosť potrebuje pracovnú silu, ktorá nepremýšľa a keď tak nanajvýš o tom, čo dávali v TV. Niekedy sa im to programovanie pokazí a to vždy vyústi v revolúciu. Mysliaci človek sa podvedome snaží vymaniť z toho programu, len okolité vplyvy sú stále prešpekulovanejšie a silnejšie. My tu, sa snažíme ten program narušiť.

Zamyslite sa!

Hľadajte vo svojom vnútri!

Takto ste si predstavovali svoj život? Niekde v podvedomí ma každý TÚ myšlienku. Chcem niečo dokázať, chcem žiť ináč, chcem zmenu.

Čo by ste povedali, keby som vám prezradil, že môžete dokázať v živote čo len chcete? Teraz ale nehovorím o materiálnych veciach. Snaha mať viac, lepšie, modernejšie je len program, ktorý vám už beží v hlave. Je to konzumný program, ktorý zožiera aj vaše vnútro. Pokiaľ sa vám nedarí si kúpiť napríklad nové auto, cítite sa byť nešťastný. Ale ak si ho kúpite, ten pocit spokojnosti vo vás pretrvá len chvíľku a začnete túžiť po niečom inom.

Našim programom vám otvoríme myseľ do úplne nového rozmeru. Do života v ktorom sa budete cítiť ako Alenka v ríši rozprávok.“

O čom to hovorí? Teraz mi ponúkne červenú alebo modrú tabletku a ja začnem hľadať skrytú kameru.

Musíte sa zobudiť!

Ak otvoríte svoju myseľ, čaká vás svet plný zázrakov. V minulosti sa pár ľudom podarilo prekonať daný program. Pokladali ich za čarodejov, šamanov či prorokov. Snažili sa ľudí udržať pri zdravom vedomí. Ale po stáročia boli vyhladzovaní a prenasledovaní. Aj spisy ktoré sa nám snažili zanechať boli prekrútené a zmanipulované a to všetko len z jedného dôvodu.

Mocní ktorí vedú spoločnosť, nepotrebujú mysliacich ľudí.

Svoju slobodu ste vymenili za falošný pocit bezpečia.

Ak sa dáte na preprogramovanie, nič už nebude také, ako to poznáte. Nový program vám doslova strhne z očí záves a vy prezriete.

Uvidíte svet, aký mal byť. Svet bez chorôb, bolesti a nenávisti. Svet v ktorom sa ľudia navzájom nezabíjajú pre nerastné bohatstvo či akúkoľvek inú malichernosť. Svet, kde vás horných desaťtisíc nevyužíva k otrockej práci za minimálnu mzdu. Svet, ktorý nie je prekrútený zlom, kde na jednej strane sa vynakladajú finančné prostriedky na záchranu túlavých psov a na strane druhej, pre zúboženého človeka na ulici nespraví nikto nič. Tých príkladov je veľa a určite aj vás, už niečo začína napádať.

Skrátka svet, kde tí silní nepožierajú slabých.

Musím ešte spomenúť jedného človeka, ktorému sa podarilo program prekonať. Ten robil zázraky. Chodil po vode, uzdravoval len položením rúk. Nasýtil dav ľudí z pár rýb a chlebov. Slepí od narodenia videli a chromí chodili. Dokonca mŕtvi vstali z hrobov. A sám predpovedal, že ľudia budú konať väčšie veci než on. Upozorňujem, že toto preprogramovanie nie je náboženského charakteru. Je to len náznak toho, ako ďaleko je možno v preprogramo­vaní zájsť.

Nemožné!? Hranice si určujete len sám vo vlastnej mysli.

Cieľom je nový človek. Človek pripravený na prechod na vyššiu úroveň bytia. Ozajstný Homo sapiens. Či sa vám zdá niečo rozumné na tom, čo sa okolo nás deje?

Môžete si vybrať, prišli ste na preprogramovanie dobrovoľne.“

Chcem zareagovať, ale naznačil mi, aby som ostal ticho.

„Pozrite, príkladov ako pracuje program bežiaci momentálne vo vašej hlave je veľa. A mnoho by sa dalo rozprávať a som si vedomý, že to pôsobí chaoticky, ale ide tu o komplikovaný a komplexný program, ktorý vám beží v hlave. Takže dané informácie musíte vstrebať postupne. Inak by mohol hroziť aj celkový kolaps systému. Čiže kvapku za kvapkou narušovať daný program. Zdá sa vám to málo? Aj vyliata rieka strhávajúca domy je len množstvo kvapiek po kope.

Skôr než skončíme, musím vás varovať. Ak sa dáte preprogramovať, ostatní ľudia budú pod vplyvom starého programu. Nebudú chápať, o čom sa im snažíte rozprávať, možno vás budú pokladať za blázna a možno vás budú aj prenasledovať. Jediné čo vám ešte môžem povedať, stojí to za to.“

Chlapík sa odrazu vyparil z miestnosti.

„Hej, kde ste zmizli?“ Pred očami sa mi v priestore objavil nápis.

– PREPROGRAMOVANIE UKONČENÉ –

Ako to spravil? Kde zmizol? To už začali tie zázraky? Ešte chvíľku sedím na mieste a v hlave mi behá kopec myšlienok.

„Dobre, dostal ste ma! Chcem sa zbaviť toho starého programu.“ Pozerám po miestnosti či sa chlapík znova neobjaví. Aj po chvíľke tu sedím sám.

„Halooo. Môžete spustiť to programovanie. Ja som sa už rozhodol.“ Znovu sa mi pred očami objavil nápis.

– PREPROGRAMOVANIE UKONČENÉ –

„Ako ukončené? To len tak bez káblov pripojených k hlave? Žiadna tabletka?

„Potrebujem viac informácii! Počuje ma tu vlastne niekto?“

Pred očami sa mi objavil nový nápis.

– PROGRAM PODAL ZÁKLADNÝ BALÍK INFORMÁCII.

– PRVA KVAPKA OBMEDZENÁ NA 7500 BAJTOV

– V PRÍPADE NEJASNOSTÍ GO TO 1 RIADOK

Pohodlne sedíš, pozeráš sústredene pred seba a pomaly ti to začína dochádzať.


2. mája 2016
Jozef D. Jánoška