Nové sci-fi Tester od Lenony Štiblaríkovej

tester obalka

Vydavateľstvo Hydra vychrlilo koncom roka viacero noviniek. Medzi nimi prichádza na knižné pulty aj to, čo na Slovensku už nejaký čas chýbalo – akčné military science fiction z blízkej budúcnosti. Je ním Tester od Lenony Štiblaríkovej.


Anotácia

Slovensko sa stalo zbrojárskou veľmocou, vyrába najviac zbraní a vojenskej techniky na jedného obyvateľa na svete. Najväčšia zbrojovka sa nachádza priamo pod hlavným mestom, preto v Bratislave nikdy nebolo vybudované metro. Zbrojárske firmy z Bratislavy, Žiliny a Košíc obchodujú po celom svete, ich novinky testujú špecialisti – testeri.

Dievča unesené neznámou skupinou ozbrojencov sa stáva návnadou v hre, ktorá začína v Bratislave, prechádza Žilinou a končí sa na Ukrajine. Únoscovia žiadajú výkupné, ale o peniaze im nejde. Stopu unesenej Alice sleduje tester Vlastimil s učnicou Katikou. Túto zvláštnu dvojicu spája nielen láska k vlasti, ale aj vášeň pre zbrane a vernosť firme. Vlastimil aj Katika majú špeciálne schopnosti, obaja ich často používali pri vojenských operáciách v zahraničí. Teraz ich musia využiť na záchranu unesenej Alice, pre ktorú sa stali jedinou nádejou na prežitie. Ibaže Katika viac než o Alicu javí záujem o Vlastimila a vo výprave vidí príležitosť na zblíženie s ním. Hrdina sa ženie v ústrety osudu, ktorý definitívne zmení jeho doteraz napodiv pokojný život bežného zabijaka.

Knihu Tester si môžete kúpiť v Martinuse momentálne so zľavou 5 %, ak kliknete na tento link


Podrobnosti o knihe

Názov: Tester
Žáner: science fiction
Autorka: Lenona Štiblaríková
Vydavateľstvo: Hydra
Rok vydania: 2015
Počet strán: 160 strán
Väzba: pevná
Jazyk: slovenský
ISBN: 9788097193072


14. januára 2016
Fandom SK - PR