Nová vlna o fantastike (Možno príde aj Gandalf)

Už tento piatok 31. januára 2003 sa uskutoční v bratislavskom V-klube na Námestí SNP zábavné stretnutie mladých autorov slovenskej fantastiky Nová vlna vo fantastike. V rámci tradičných piatkových akcií Nová vlna sa o 19. hodine môžete stretnúť s maliarkou Martinou Pilcerovou, ktorá svoje práce úspešne prezentuje aj v USA a v Nemecku sa podieľala na výrobe SF filmu na základe cyberpunkového románu When the music\'s over. Ďalší hosť večera Juraj Červenák je autorom niekoľkých fantasy románov o Conanovi a onedlho mu v Česku vyjde fantasy román zo pseudohistorického prostredia počiatkov Veľkej Moravy. O jedinom slovenskom sci-fi a fantasy časopise Fantázia porozpráva jeho šéfredaktor Ivan Aľakša.

Okrem výstavy obrazov maliarky Martiny Pilcerovej sa predstavia aj študenti Akadémie výtvarných umení v Prahe programom BEZEDNE DEO. Program, ktorý moderuje Roman Bomboš, bude doplnený hudobno-tanečným vystúpením Weaver\'s music 4 machine Jozefa Sochora. Filmových fanúšikov zabaví určite aj videopásmo Juraja Červenáka Sedem najlepších filmových čarodejníkov, ktorého vyvrcholením bude možno aj príchod jedného z nich – Gandalfa zo slovenského združenia Spoločenstvo Tolkiena.

Na program Nová vlna vo fantastike organizovaný časopisom Fantázia a V-klubom, pozývame každého, kto sa chce v tento piatkový večer fantasticky zabaviť. Vstupné na akciu je 50,– Sk.


27. januára 2003
Fandom SK - PR