Názov fantazia.sk sa mení na fandom.sk

pozor na ceste.jpg

Vážení naši fanúšikovia a čitatelia,

za ostatné 3 roky sa z denníka Fantázia OnLine, ktorý predtým slúžil ako internetová alternatíva tlačeného časopisu Fantázia, stal nezávislý funkčný informačný server, ktorý vám denne prinášal aktuálne správy, komentáre, recenzie a nemalé množstvo poviedok a ďalších článkov týkajúcich sa dianí vo svete fantastiky. Nadišiel však čas, keď sa musíme vzdať tohto názvu a vrátiť sa k pôvodnému, pod ktorým pred viac než desiatimi rokmi server vznikol – a to Fandom SK s názvom domény www.fandom.sk.

Pre nás ako redakciu to znamená niekoľko technických komplikácií, ktoré sa budeme snažiť čo najskôr vyriešiť, a preto vás prosíme o trpezlivosť v prípade, že dôjde k výpadkom alebo nejakým nejasnostiam. Obsahová ani formálna stránka nášho denníka sa meniť nebude – a ak áno, budeme sa snažiť, aby to boli zmeny k lepšiemu.

Staré linky na články s doménou fantazia.sk sú automaticky prelinkované na fandom.sk. Ak by vám to nešlo, len si prepíšte v adrese fantazia.sk na fandom.sk. Ospravedlňujeme sa, že k tomu došlo takto „za behu“, ale zmena z minúty na minútu je novou informáciou aj pre nás. Vďaka za pochopenie.

Ďakujeme za pochopenie.


6. decembra 2011
Fandom SK