Nádielka akčných figúrok!

brloh-nadielka-01-06-09
brloh-nadielka-02-06-09
brloh-nadielka-03-06-09

Chystáte sa (alebo ste už boli) na film Terminátor: Salvation? Alebo na Koralínu? ++Použite lístok z kina hneď 2-krát! Užite si film a po ňom ho prineste do ktoréhokoľvek Brlohu. Čaká tu na vás 10% zľava na čokoľvek++ čo si vyberiete z ponuky ak to však nebude hardware, ten má žiaľ výnimku. Zľavu si môžete uplatniť až do konca roka. A napríklad aj na figúrky Terminátor, či Koralína.

No, a keďže sa nám figúrkový tovar nakotil tak trochu nekontrolovane, ale to tu už bolo… skrátka je aspoň z čoho vyberať…

TERMINÁTOR

Práve valcuje kiná a aj náš pult. Pre mnohých fanúšikov je Schwarzo stále Terminátorom číslo jedna a dávate to najavo aj svojimi predobjednávkami. Ak ešte váhate, neváhajte pridlho. Prvá aj keď menšia várka figúrok z tohto vizuálneho masakru k nám dorazila práve dnes. Zatiaľ sú to len T-600 Bobble-Head a T-600 Super Deformed (Bobble Head), ale čoskoro vpochoduje aj hlavný ťahúň 18 palcový Terminátor T2 Endoskeleton (45 cm) – tiež ju môžete vyhrať v časopise Fantázia 02/09 – a spolu s ním aj toľko žiadaný Arnold hneď v troch prevedeniach či nová séria 25 cm figúrok z najnovšieho filmu. 35 cm, 25 cm, ale aj 18 cm figúrky, repliky a ďalšie produkty súvisiace s Terminátorom nájdete na TEJTO LINKE.

KORALÍNA

Tak táto slečinka šliape Terminátorovi na päty a ešte sa ani nedotkala kľučky na dverách kín. Ohmatať si ju už môžete v Brlohu na Heydukovej a to hneď v troch prevedeniach:

Ak však túžite po niečom unikátnom, odporúčame do pozornosti jej ++špeciálnu verziu++, ktorá bude po prvýkrát fanúšikom predstavená až na blížiacom sa San Diego Comic Con 2009 a ide samozrejme o ++limitovanú edíciu++. My vám ju predstavujeme už dnes: Coraline in Star Sweater SDCC Exclusive – PREDOBJEDNÁVKA

++San Diego Comic Con 2009++

Na tomto najväčšom stretnutí fanúšikov komiksu, filmu, figúrok a všetkého, čo tak máme/máte radi, sa opäť predstavia niektoré druhy akčných figúrok, sošiek a replík, ktoré bude možné zohnať prevažne len na tomto mieste. Niečo málo sa dostane aj do predaja mimo Con a sme radi, že vám môžme niekoľko z týchto limitovaných šperkov predstaviť aj u nás:

..no a samozrejme aj už spomínaná Koralína

NÁVRAT DO BUDÚCNOSTI

Dovolenky sa blížia, a ak si chcete zacestovať napríklad do budúcnosti, neváhajte si obzrieť cestovné prostriedky – najnovšie modely nezabudnuteľného stroja času v podobe auta DeLorean:

A POZOR! K týmto modelom sa čoskoro pridá aj vozidlo z KROTITEĽOV DUCHOV a možno aj ďalšie…napr. KITT?

HUDBA

Aj keď podľa ohlasov v médiách nedopadol koncert Marilyna Mansona práve najlepšie, fanúšikovia si myslia niečo iné. Ak by ste náhodou zatúžili po vlastníctve tohto kontroverzného speváka – hybrida krásky Marilyn Monrooe a masového vraha s priezviskom Manson – je to možné. Okrem neho však v podobe akčnej figúrky do Brlohu zavítali aj ďalšie hudobné esá – veď mrknite:

CELÁ PONUKA – TU

FUTURAMA

Po Simpsonovcoch sa konečne do našich obývačiek dostala aj Futurama. Váš záujem sa začal stupnovať a vyhecoval nás k činom. Prvé figúrky sa rozpredali tak rýchlo, že sme ich nestihli ani predstaviť v E-Shope. Tentokrát sme sa poučili a zverejnili aspoň časť z nich ešte pred príchodom. Kým však prídu všetky zverejnené aj nezverejnené na sklad, môžete sa zatiaľ u nás aspoň obliecť, alebo pribaliť jedného z Benderov už dnes. Neváhajte a pripravte si svojho Bendera na sledovanie novej série Futuramy, ktorá odštartuje už na jeseň.

CELÁ PONUKA

ANIME a MANGA

Zabúdať na „mangáčov“? Nikdy! Nové figúrky nielen z DEATH NOTE práve dorazili:

a k nim aj najnovšie motívy tričiek:

Ak práve Death Note nie je vaša parketa a fandíte skôr Bleach, či Fullmetal Alchemist, alebo čosi iné, potom si určite všimnite tieto novinky:

CELÁ PONUKA

No, prihrmelo toho v poslednom týždni k nám viac než dosť. Všetkému sa venovať podrobne nemôžme, ale určite si okrem vyššie spomínaného pozrite aj najnovšie prírastky v kategóriach:

Užite si aspoň pohľadom :- )


12. júna 2009
Brloh Team