Literatúra & hudba v Auparku

V stredu 11. decembra sa v kníhkupectve Panta Rhei v bratislavskom Auparku uskutoční prezentácia dvoch nových kníh vydavateľstva Techno.sk: Jack Womack – Ambient a Michal Hvorecký – Silný pocit čistoty. Obe knižky predstaví literárny vedec a reklamný stratég Pavol Minár. Ukážky prečíta mladý herec Marek Majeský.

Špeciálnym hudobným hosťom bude Sascha Kösch aka DJ Bleed z Berlína, šéfredaktor renomovaného časopisu De:Bug. Bleed je bez preháňania mienkotvornou osobnosťou európskej hudobnej scény. Narodil sa v roku 1965 a dídžejingu sa venoval už v čase, keď väčšina jeho dnešných poslucháčov ešte len chodila do škôlky. Na prelome ôsmej a deviatej dekády organizoval v berlínskych továrenských halách prvé ilegálne house parties. Vystupoval na všetkých známych svetových festivaloch od Montevidea cez Los Angeles až po Barcelonu. V roku 1998 sa stal šéfredaktorom časopisu De:Bug, \„mesačníka pre aspekty elektronického života\“. Píše najmä o modernej elektronickej hudbe, grafickom dizajne a internete. Je spoluautorom kníh Sound Signature 2 a Techno. Jeho dvojhodinový set predstaví to najlepšie zo súčasného berlínskeho soundu. Vystúpi aj DJ Tibor Holoda z bratislavského U.Clubu, autor dizajnu a layoutu kníh z edície Techno.sk.

K dispozícii budú drinky zdarma, magazíny De:Bug k nahliadnutiu a knižky za mimoriadne prístupné ceny. Začiatok je o 18:00 a koniec v nedohľadne. Nezabudnite: parties v hangároch sú out, parties v kníhkupectvách in! :-)

Ste srdečne pozvaní!

www.techno.sk


9. decembra 2002
Fandompress