Letná súťaž recenzentov hier - zoznam prijatých prác

karta

Koncom júna sme vyhlásili Letnú súťaž recenzentov hier, ktorú organizuje náš portál. Do 31. júla nám mali recenzenti posielať súťažné príspevky, ktoré by mali spĺňať všetky podmienky a potrebné náležitosti.

Súťažiaci mohli svoje práce prihlásiť do troch kategórií, podľa druhu hry, ktorú chceli recenzovať. Boli to:

1. Slepá baba

2. Fľaša

3. Spider Solitaire.


Bohužiaľ, účasť v súťaži bola veľmi nízka. Zúčastnili sa len traja súťažiaci, pričom iba jeden z nich využil možnosť súťažiť vo všetkých kategóriách. Na druhej strane, aj keď všetci súťažiaci nezapracovali do recenzie všetky požadované či odporúčané informácie, zaslúžia si pochvalu za to, že nechali priestor svojej predstavivosti a výsledkom sú pomerne zaujímavé, zábavné a miestami poučné recenzie. Preto sme sa rozhodli všetky recenzie postupne uverejniť a budete sa s nimi môcť na našom portáli stretávať každý utorok, počnúc 9. 8. 2016. Súťažné práce budú uverejnené bez redakčných úprav.


Zoznam prijatých prác (autor – kategória/hra):

  • Mária Juríková – Slepá baba
  • Martin Kochlica – Slepá baba
  • Magus Medivh – Fľaša
  • Magus Medivh – Slepá baba
  • Magus Medivh – Spider solitaire

Pre nízku účasť sme sa však rozhodli odmeniť knihou z vydavateľstva Artis Omnis, Hydra a Vydavateľstva spolku slovenských spisovateľov len jedného zo súťažiacich, o ktorom rozhodnú v záverečnom hlasovaní čitatelia.


3. augusta 2016
Fandom SK