Kto vyhral vo veľkej predplatiteľskej súťaži Fantázie?

abocontest_web_brloh
abocontest_web_fantasyobchod
abocontest_web_misoivan
abocontest_web_samsung
abocontest_web_sharuzen

Predplatiteľ Fantázie sa nemusí starať, či už vyšlo ďalšie číslo. Nemusí bojovať s tetou v stánku, ktorá sa mu namiesto Fantázie snaží nanútiť nejaký erotický magazín. Fantáziu dostáva tam, kam chce, načas, hneď ako vyjde a dokonca môže vyhrať aj niečo, čo obyčajný čitateľ vyhrať nemôže. Prvých desať víťazov Veľkej predplatiteľskej súťaže vám s potešením môžeme predstaviť už teraz. Vyžreboval ich spomedzi všetkých predplatiteľov náhodný generátor čísiel. Takže kto vyhral?

Knižnú pentalógiu Douglasa Adamsa Stopárov sprievodca galaxiou a tetralógiu Ursuly LeGuinovej Čarodej Zememorí získala Klára Tóthová z Komárna. Cenu venovalo do súťaže vydavateľstvo Slovart.

Fotoknihu zo vlastnej série fotografií, alebo kresieb, obrázkov, vlastný komiks, či čokoľvek, čo sa dá spracovať do formátu knihy získava od spoločnosti CEWE fotokniha Karol Ferencz z Lučenca.

Kompletnú knižnú „Súmračnú ságu“, teda 4-dielnu sériu Twilight autorky Stephenie Meyerovej v slovenčine vydanú vydavateľstvom Tatran prisúdil náhodný generátor Jaroslave Baranovičovej z Nového Mesta nad Váhom

A ešte knihy – tentoraz sériu „trpaslíckych“ kníh nemeckého autora Markusa Heitza aj s podpisom, venovanú českým vydavateľstvom Fantom Print vyhráva MUDr. Peter Juhás z Michaloviec.

Skvelú kolekciu štyroch akčných figúrok – II. sériu ku hre Gears of War, venovanú sieťou Brloh, si na poličku môže vyložiť Slavomír Bolha z Veľkého Krtíša.

Šťastným majiteľom pozemku na Mesiaci aj s certifikátom o vlastníctve sa stala Katarína Mešterová z Valalík. K tomu získala aj „kúsok vesmíru“ – teda úlomok skutočného meteoritu. Cenu venovala slovenská pobočka Lunárnej ambasády.

Slovenský maliar a ilustrátor Michal Ivan venoval do súťaže kolekciu podpísaných printov vlastných diel a tú si môže zarámovať a zavesiť na stenu Milan Barančok z Bratislavy.

Základnú výbavu na LARP od fantasyobchod.cz, teda košeľu, rukávniky, meč, mešec a roh si vyskúša Ján Koóš z Fiľakova. A ak na LARPy nechodieva, radi mu pomôžeme skontaktovať larpistov na okolí, ktorí ho iste zasvätia do tejto skvelej zábavy.

Či už je Kristína Sviteková z Ružomberka gotička, mangáčka, scifistka, či fanúšička akejkoľvek inej odnože fantastiky, je to na nej, pre akú vizáž sa rozhodne – vizážistka a fotografka (ale aj tatérka) Sharuzen je pripravená nafotiť jej sériu profesionálnych fotografií.

Spoločnosť Samsung Electronics Slovakia, s.r.o. Galanta venovala do našej predplatiteľskej súťaže MP3 a MP4 prehrávač Samsung 4GB YP-S5JAB a víťazom tejto ceny sa stáva predplatiteľ Fantázie Ing. Rudolf Bátora z Diviak nad Nitricou.

Všetkým výhercom v našej predplatiteľskej súťaži úprimne gratulujeme, dúfame, že ich ceny potešia a veríme, že nám pošlú fotografie aj s cenami, ktoré si budú môcť užiť už čoskoro.

Naďalej platí, že pre predplatiteľov časopisu Fantázia budeme robiť špeciálne súťaže a postupne pre nich nachystáme aj ďalšie výhody, o ktorých už v súčasnosti rokujeme. Fantáziu je možné si predplatiť cez spoločnosť Magnet Press (aj predplatitelia z Česka), alebo u každej poštárky a na prevádzkach Slovenskej pošty.

<a name=„fb_share“ type=„icon_link“ share_url=„www­.fandom.sk/cla­nok/kto-vyhral-vo-velkej-predplatitelskej-sutazi-fantazie“ href=„http://­www.facebook.com/sha­rer.php“>Zdieľať na Facebooku Fantázia na Facebooku


5. januára 2010
Fandom SK - PR