Konečne dávka poriadnych noviniek v Brlohu

Po dlhšom období, keď (ľudovo povedané) zdochol pes, nám prichádzajú do predajní dlho očakávené novinky.

Asi najväčšia „pecka“ je Grand Theft Auto San Andreas, ktorú vám chceme natlačiť vo verzii pre PC (DVD) za 1990,– a aj na X-BOX za 2590,–.

Nemenej zaujímavá je stratégia na PC s názvom Cossacks 2: Napoleonic Wars, ktorá je za dobrú cenu (990,–) a ešte k tomu aj s českými titulkami.

Tretia záležitosť, opäť na PC je česká adventúra Nibiru: Posel bohů – takisto za 990,– Sk.

A aj pre majiteľov PS2 máme celkom zaujímavú hru – véééľmi dlho pripravovanú a o to viac očakávanú akčnú záležitosť s nádychom tajomna a ufológie: Area 51.

PS2 tituly však tento mesiac bude chrliť najmä európska vetva Sony. Posúďte sami:

  • God of War – vraj najlepšia hra na PS2 vôbec, Tekken 5, Formula One 2005, Medal of Honor: European Assault (exkluzívna konzolová verzia).

Aj čo sa týka knižnej ponuky</font color=„blue“> sa javí mesiac JÚN ako mimoriadne plodný. Preto z ponuky vyberáme to najočakávanejšie:

16.6. sa u nás objaví ďalšia kniha Zeměplošského cyklu – Terry Pratchett: Zaslaná pošta.

Po úspechu prvých dvoch slovenských vydaní – Farby mágie a Ľahkej fantastiky prichádza koncom mesiaca ďalšia, v poradí už tretia Úžasná Plochozem, ktorá nesie názov Čarovné práva.

Mnohí nám píšete či nevieme presný dátum vydania knihy China Miéville: Železná rada. VIEME. Vychádza 20-teho júna a k nám dorazí zrejme na druhý deň (21-ého).

Snáď najočakávanejšou hitovicou tohto mesiaca by vraj mala byť kniha od Jiřího Kulhánka Stroncium. AAAAALE – nebude!!! Kniha je stále v štádiu príprav, jej bližší termín vydania si v telefonickom rozhovore vydavateľ netrúfol ani odhadnúť. (Náš súkromný odhad: október / november 2005;-)))))

A to je na teraz všetko.


13. júna 2005
Brloh