Kalendáre 2010: L. Royo, V. Frances, Twilight, T. Burton a ďalšie poklady

brloh-kalendare2010-01

Budúcoročné fantasy kalendáre na stenu, ale aj tzv. večné kalendáre na stôl s motívom Twilight a Nightmare Before Christmas už klopú na dvere. Spríjemnite si svoje brlohy novými pokladmi.

Z fantasy kalendárov mieria do Brlohu tentokrát štyri druhy od najvýznamnejších výtvarníkov fantasy (L.Royo, Victoria Frances,…) a môžete ich očakávať v priebehu septembra. Opäť majú rozmer 305 X 305 mm (po otvorení a zavesení na stenu 305 X 610 mm) a 12 plnofarebných listov.

Tzv. večné kalendáre – teda číslovky a názvy mesiacov v tvare drevených kociek a hranolčekov – si môžete otáčať podľa príslušného dátumu a to toľko rokov, koľko len chcete. Úložný priestor na drobnosti, ale aj na ceruzky je síce samozrejmosť, ale ide hlavne o motív. Pri pohľade naň počas práce za stolom môžete kedykoľvek „uletieť“ a zafantazírovať si vo svojich vlastných fantastických svetoch.

 

Zároveň s kalendármi dorazia aj nové obrazové albumy Luis Royo: Dead Moon – postavený na príbehu Rómea a Júlie a prvá časť obrazovej knihy z celkovo 6-dielnej série od populárnej Victorie Frances s názvom Misty Circus. Ročne by mali vyjsť dve, tak je sa na čo tešiť.

Po prvý krát sa v Brlohu predvedú aj krásavice – nádherné sošky – inšpirované dielom L. Roya z dielne Yamato a to konkrétne Meduza´s Gaze hneď v dvoch prevedeniach. Prvá sa objavila na trhu vlani a zaznamenala taký obrovský úspech, že sa vypredala za niekoľko dní. Nezúfajte však, mala by sa objaviť znova a okrem nej aj jej celkom nové prevedenie v bielom rúchu kňažky, ryšavými vlasmi a zlatými zbraňami. Uvedenie bielej verzia je naplánované síce až na január 2010, ale aby ste o tento skvost neprišli, rozhodli sme sa ju zaradiť do ponuky s dostatočným predstihom. Navyše ju môžete u nás až do jej príchodu ++získať za zvýhodnenú cenu++ predobjednávky a ušetriť tak 10,– €.

Brloh je „ten najlepší úlet" a už dávno nie je iba kníhkupectvom. Je to stánok popkultúry, miesto, kde sa zhmotňujú fantastické predstavy do kníh, hier, figúrok, oblečenia… Brána do fantastického sveta a každý môže z neho kúsok nosiť – pri sebe (figúrky, doplnky), v sebe (po prečitaní knihy, zahraní hry), alebo na sebe (oblečenie)… (Dračí) Brloh je jaskyňa, ktorú opustil drak a zanechal v nej všetky svoje fantastické poklady – stačí sa obslúžiť, stačí vojsť a nechať sa očariť :-)

 

24. augusta 2009
Brloh Team