Halloween party v Brrrrlohuuuuu

Huuu-Huuu-Huuu… V chladnom a tmavom nočnom lese hneď na okraji mesta ponuro húka SOVA a BLAŽE(J)ní zombíci sa začínajú netrpezlivo vrtieť vo svojich brlohoch. Bojíte sa? Mali by ste, pretože všetky TV signály naznačujú, že sa blíži noc, keď sa otvoria neporiadne zahrabané hroby a po chladných novembrových uliciach sa začnú potácať skrivené postavy s hrdzavými endoprotézami a artritickými lakťami.

Ak nejakého z týchto úbožiakov stretnete v priebehu piatku – 31. októbra – prekonajte návaly nevoľnosti z pohľadu na mokvajúce rany a urýchlene ho prepravte do Brlohu na Heydukovej ul. 4, kde pacientovi aj šokovanému záchrancovi nestarnúci a zároveň aj nemŕtvi členovia chirurgického tímu Amputujúca Rota Ortopédov okamžite poskytne poslednú pomoc zloženú z týchto smrteľne veselých úkonov:

1. Transfúzia – hneď pri príchode, príjazde, či prílete vám osviežujúcu kvapku čerstvej krvi v špeciálnych kalíškoch podá s typicky nedbalou eleganciou pán Smrť. (Bystro)

2. Ľadové obklady – vyvážená zmes krvavých hororov, filmových príšer, jemnej erotiky a záverečných smrtí s trochou vlastnej tvorby tvorí desiatka scén so špecifickým významom vybratá z minulých vystúpení skvelého chirurga – Dr. Hc. (Doktor HoRRoris Causa) Necrona.

3. Testovanie motoricko-vestibulárneho aparátu – pomocou novovinutých prístrojov Playstation 2, Gamecube, Playstation 1 a PC so skvelými sadami testov, ako napríklad Silent Hill, Resident Evil, Soul Calibur, Tekken a ďalšími. Testami vás bude sprevádzať PhDr.(Pirátsko-hrdinský Dramatik) Riško.

4. Skupinová relaxačno-rehabilitačná terapia spojená – pod vedením MVDr. (Mimoriadne Veselá Doktorka) Henky uskutočníme niekoľko skupinových seáns spojených s posluchom psychedelickej hudby a viac-menej koordinovaných pohybov pod jej vplyvom.

5. Zajacov poplatok – nedáte vy nám, ale my vám, a to v podobe 10 % zľavy na všetky knihy, hry a časopisy s hororovým námetom.

Tak príďte sa báť už tento piatok. Čaká vás čarodejná noc plná hrôzy, tekvíc, sviečok a čierneho humoru. Okrem toho, každý, kto príde ako strašidlo (zamaskované, i skutočné), alebo prinesie vyrezanú tekvicu (alebo čokoľvek s halloweenskou témou), dostane Brloh-dolár v hodnote 50,– Sk.

Kto sa bojí, toho pozyvame…

Už sa na Vás teší team Brloh-u v Strede mesta.


30. októbra 2003
Brloh