Haiku na stredu II.

haiku.png

Tak aj je tu prvé ostré kolo súťaže Haiku na stredu. Na zahriatie máme pripravené čosi ľahšie, časom budeme pritvrdzovať :)

Nech sa páči čítať a hádať názov filmu, o ktorom sú nasledujúce verše.


Najlepšie chutí

Pomsta hneď zahorúca

Trocha predčasne


Obaja stratia

Ten otca, iný matku

Frajer a švihák


Na cestách k hviezdam

Dvaja je viac než jeden

Aj keď ten istý


Svoje odpovede píšte priamo do komentárov. Keďže súťažná úloha je dnes veľmi ľahká, rozhoduje aj čas správnej odpovede. Kto bude mať najviac správnych odpovedí počas troch mesiacov, získa knižnú odmenu a nehynúcu slávu.

Ak máte nápady na svoje vlastné haiku, posielajte ich na adresu alexandra.pavelkova@gmail.com alebo použite kontaktný formulár.

Pre tých, ktorí stále netušia, ako to vyzerá, odporúčame tento návod na haiku.

<a name=„fb_share“ type=„icon_link“ share_url=„www­.fandom.sk/cla­nok/haiku-na-stredu-ii“ href=„http://­www.facebook.com/sha­rer.php“>Zdieľať na Facebooku Fantázia na Facebooku


3. marca 2010
Alexandra Pavelková