Haiku na stredu 3.

haiku.png

Súťaž Haiku na stredu sa nám pekne rozbieha a už máme aj prvého čiastkového víťaza. Víťazom dnešného kola bude ten, kto uhádne názov filmu, o ktorom sú nasledujúce verše.


Zubatý anjel

Zlým nosí smrť a tajne

Si chová psíka.


Zľakla sa slnka

Oprávnene – až na smrť

je svetloplachá.


Vlci podľahnú

Rozpustenému striebru

(Alebo aj nie)


Svoje odpovede píšte priamo do komentárov. Keďže ste sa v hádaní už zabehali, rozhoduje aj čas správnej odpovede. Kto bude mať najviac správnych odpovedí počas troch mesiacov, získa knižnú odmenu a nehynúcu slávu.

Ak máte nápady na svoje vlastné haiku, posielajte ich na adresu alexandra.pavelkova@gmail.com alebo použite kontaktný formulár. Vidíte, že to nie je také ťažké.

Pre tých, ktorí ešte stále netušia, ako má haiku vyzerať, odporúčame tento návod na haiku.

<a name=„fb_share“ type=„icon_link“ share_url=„www­.fandom.sk/cla­nok/haiku-na-stredu-3“ href=„http://­www.facebook.com/sha­rer.php“>Zdieľať na Facebooku Fantázia na Facebooku


10. marca 2010
Alexandra Pavelková