Haiku na stredu 14.

haiku.png

A je tu posledné kolo Haiku na stredu. Dnes číha na čitateľov táto otázka: Ako sa volá mestečko, kde sa odohráva väčšina deja audiovizuálneho diela, ktorého sa dnešné haiku týka? Čítajte a hádajte!


Zapcháš si uši

Ale aj tak počuješ

Po kom-čom túžia

Dve malé bodky

Nezomrieš síce na ne

Zomrieš kvôli nim

Môžeš si vybrať

Pravú alebo falošnú

A niesť následky


Svoje odpovede píšte priamo do komentárov. Nezabudnite, že rozhoduje aj čas správnej odpovede. Kto bude mať najviac správnych odpovedí počas troch mesiacov, získa knižnú odmenu a nehynúcu slávu a dnes je posledná šanca.

Ak máte nápady na svoje vlastné haiku niekedy do budúcnosti, posielajte ich na adresu alexandra.pavelkova@gmail.com.

Pre tých, ktorí stále netušia, ako to vyzerá, odporúčame tento návod na haiku.

Zdieľať Fantázia na Facebooku
26. mája 2010
Alexandra Pavelková