Fantastické hovorené knihy na Audioteka.sk

audioteka.sk logo
Audioteka.sk Hry o trony

Jedným z moderných spôsobov ako „čítať“ knihy napríklad pri jazde autom, varení, upratovaní, joggingu, surfovaní po internete či opaľovaní sa v záhrade je počúvanie kníh vo formáte MP3. Okrem toho táto technológia sprostredkúva klasické i moderné knihy ľuďom s poruchami zraku. Široký výber hovorených kníh v slovenčine ponúka služba Audioteka.sk.

Nájdete tu hovorené slovo pre dospelých aj pre deti, pri väčšine titulov si môžu zákazníci stiahnuť kapitolu zadarmo. Audioteka.sk v súčasnosti ponúka vyše 2 500 audiokníh rôznych žánrov (fantasy a sci-fi, detektívky, rozprávky, klasické diela, dramatizácie, audioknihy pre osobný rozvoj atď.) od slovenských i zahraničných autorov. Zákazníci môžu audioknihy nakupovať a počúvať aj cez bezplatné aplikácie pre mobilné telefóny s OS Android a aj pre iOS.

Audioknihy na audioteka.sk sú rozdelené pre lepšiu organizáciu, orientáciu a zaujímavé tipy pre zákazníkov do kategórií a tematických zbierok. Nájdete tu napr. kategóriu fantasy a sci-fi, detektívky, poviedky, dobrodružné romány a mnoho iných.

Vo fantasy a sci-fi sekcii môžete napríklad objaviť desiatky hodín trvajúce audioknihy zo ságy Pieseň ľadu a ohňa. V súčasnosti existujú prvé štyri časti v audio verzii. Na piaty diel tohto fenoménu sa môžete tešiť už na jar.

Fanúšikov Zaklínača potešia audioknihy od Andrzeja Sapkowského. Na vlastné uši môžete sledovať osudy Geralta z Rivie, zaklínačov, bielovlasého zabijaka magických tvorov.

Svoje zastúpenie má, samozrejme, aj oblasť young adults. Tí si môžu vybrať z Letopisov Narnie, Hunger Games, Znamení vlka či môžu zvoliť skvelú ságu Odkaz dračích jazdcov.

Pre milovníkov drsnej akcie je tu Asfalt od Štěpána Kopřivu alebo Mariňáci od Roberta Fabiána.

Do 28. februára môžete využiť zľavu na nákup audiokníh 50 %.


26. februára 2016
Fandom SK - PR