E-book k tlačenej knihe Petry Slovákovej zadarmo

Zelezonoc - obalka

Čitatelia elektronických kníh dlhodobo volajú po možnosti získať k tlačeným knihám zadarmo ich elektronickú verziu. Vydavateľstvo Rogerbooks to ponúka, aj keď v obrátenom poradí.

Vydavateľstvo prichádza so zľavou na tlačené knihy, ktoré nechá vytlačiť vo februári 2014 na objednávku. Ich cena bude pre vlastníkov e-booku znížená o cenu elektronickej knihy. Čitateľ tak získa e-book zadarmo – s ním aj farebnú verziu ilustrácií, ktoré budú v tlačenej knihe čiernobiele.

Vydavateľstvo takto vydalo zbierku českej autorky Petry Slovákovej Železonoc a jiné podivnosti. Autorka píše moderné, no v Čechách a na Slovensku medzi autormi menej populárne žánre ako new weird či steampunk. Zvíťazila v posledných dvoch ročníkoch súťaže Poviedka Istroconu a v roku 2012 vyhrala kategóriu novela a román Ceny Karla Čapka.

Uznávaná česká autorka a publicistka Františka Vrbenská v úvode knihy píše: „Deset povídek v tomto sborníku: desatero cest, desatero smrští obraznosti. Kdo chce tvrdit, že výlety do žánru fantastiky mají být krotké a brát se vyšlapanými pěšinkami? Kdo si myslí, že autorky nedokážou psát tvrdě, a že vrcholem brutality je barbar trhající nepřátelská střeva? Petra Slováková, mladá úspěšná autorka, o které začíná být slyšet, ho uvede v omyl.


Trailer na knihu Petry Slovákovej Železonoc a jiné podivnosti


Elektronická kniha sa dá kúpiť so sociálnym DRM v predajni Palmknihy a bez DRM na serveri ganxy.com

Objednávku tlačenej verzie, ktorá sa bude iba na objednávku vyrábať vo februári, nájdete na stránke vydavateľstva Rogerbooks.


20. decembra 2013
Fandom SK - PR