CINEMAX prináša digitálnu 3d technológiu do slovenských kín ako prvý

cinemax

Spoločnosť CINEMAX, a. s., prevádzkovateľ siete multikín CINEMAX, prináša do svojich kín digitálnu 3D technológiu. Už 9. marca odštartuje prehliadka digitálnych 3D projekcií v Nitre. Nasledujú mestá Trenčín – 10. marca, Žilina – 11. marca, Poprad – 12. marca a na záver Košice – 13. a 14. marca.

V každom z miest bude program začínať o 14.00 hod, kde prebehne prezentácia a projekcie tejto dokonalej technológie s odbornou prednáškou.

Následne sa uskutočnia platené projekcie pre verejnosť. CINEMAX chce svojich divákov pripraviť na túto technológiu, ktorú plánuje vo svojich multikinách v celej SR uviesť ešte v roku 2009! V týchto dňoch sa bude premietať fantastický dokument SAFARI 3D, detský film STRAŠIDELNÝ ZÁMOK 3D a divákom známy titul CESTA DO STREDU ZEME 3D, avšak v dokonalej digitálnej kvalite!

Program:

16,00 Safari 3D

17,00 Strašidelný zámok 3D

18,00 Safari 3D

19,00 Cesta na mesiac 3D

20,40 Strašidelný zámok 3D

V Košiciach bude program ešte o niečo bohatší.

V blízkej budúcnosti sa do kín chystajú už aj v 3D tituly ako Doba ľadová 3, Harry Potter a polovičný princ, animovaný film Hore, horor Nezvratný osud 4 a mnohé ďalšie.

Prezentovaná technológia využíva systém aktívnych okuliarov, a je teda zárukou tej najvyššej kvality 3D projekcie.

Všetci diváci si samozrejme môžu filmy vychutnávať v kinosálach vybavených veľkými plátnami, komfortnými sedadlami, dokonalým digitálnym zvukom (DOLBY DIGITAL SURROUND EX) a klimatizáciou, ktoré sú pre sieť multikín CINEMAX samozrejmým štandardom.


3. marca 2009
Fandom SK - PR