Brloh - Warcraft, Star Wars, Dexter, Batman, Meyerová

01-brloh-starwars-unikat-v-cestine
02-brloh-warcraft-studna-vecnosti
03-brloh-dexter-kniha
04-brloh-joker-neca-headknocker

Komu sa nelení, tomu sa do Brlohu zaskočiť oplatí. Brloh cez prázdniny neoddychuje a prináša svojim zákazníkom opäť skvelé správy, či už z oblasti noviniek, ale aj chystaných stariniek. Tentoraz si prídu na svoje priaznivci fenoménu Hviezdnych vojen, Warcraftu od R. A. Knaaka, či priaznivci Dextera, ktorí si môžu čas medzi dvoma dielmi spríjemniť knižným vydaním.

Fenomén Star Wars

České vydanie unikátnej knihy o 30-tich rokoch fenoménu Star Wars je povinnosťou každého fanúšika. Ak fanúšikom nie ste a byť ním ani nechcete, tak po tejto knihe ani nesiahajte, lebo ak ju niekto raz otvorí, Hviezdne vojny už preňho neostanú len filmom, ale kultom, s ktorým musí žiť.

Kniha obsahuje archívne informácie o tom, ako sága vznikala. Písaná je dlhoročnými fanúšikmi, ktorým sa do knihy podarilo dostať 50 reprodukcií predmetov, ktoré menili svet filmu a zberateľstva ako takého. Okrem toho si na dvoch CD nosičoch môžete vypočuť autentické rozhovory predstaviteľov a tvorcov Hviezdnych vojen, ako aj reklamy, ktoré lákali fanúšikov do kín a iné zaujímavosti.

(Zákulisná informácia z prostredia časopisu Fantázia – knihu môžete vyhrať s Fantáziou už v najbližšom čísle, ktoré vyjde v priebehu augusta.)

Celá ponuka Star Wars – tu.

Warcraft: Studna věčnosti – Válka prastarých 1

Podľa našich horúcich informácii priamo z vydavateľstva sa práve tlačí – už ani nevieme koľká – dotlač v poradí, obľúbenej knihy zo série Warcraft. Určite by sa zišlo dotlačiť aj ďalšie chýbajúce časti, ale chce to čas… V každom prípade, vám môžeme s radosťou prezradiť, že 1. čast Války prastarých s podnázvom ++STUDNA VĚČNOSTI++ sa už čoskoro opäť objavi na poličkách Brlohov. Vy si ju však už dnes môžete predobjednať za zvýhodnenú cenu!

A ak máte chuť na viac než jednu knižku, možno vás zaujme niečo iné zo sveta WORLD OF WARCRAFT, stačí nazrieť do CELEJ ponuky.

Dexter, Stephanie Meyerová,…

Nová várka kníh v angličtine už v Brlohu! Twilight sága v štýlovom balení, ďalší diel vampírskeho cyklu Anita Blake, alebo príbehy hlavného hrdinu DEXTERa, s ktorým sa stretávate na TV obrazovkách (väčšina zrejme na monitoroch :- ). Cez deň obyčajný chlapík vtipkujúci s kolegami miamskej polície a v noci psychopat vraždiaci iných vrahov, ktorí by inak neboli potrestaní…teraz si Dexterove príbehy môžete užívať už aj z knižných stránok počas dovoleniek. Ak máte jazykový problém, nezúfajte. Do Brlohu mieria aj české vydania a čoskoro sa dočkáte aj DEXTERA v podobe akčnej figúrky.

Návrat temného rytiera v Brlohu!

Napriek tomu, že postava Batmana je skôr temnejšej povahy, cestu na výslnie si u vás už roky dláždi najmä prostredníctvom komiksov a hier. A veľmi úspešne! Zhruba pred rokom u nás vyskočil zo stránok komiksov aj do hmotného, t.j. figúrkového prevedenia. Bol to skok skutočne hodný Batmana a ani ste nemuseli zapínať svetlomet na strechách svojich Brlohov s logom netopiera, aby sme pochopili, že máte hlad po ďalších modeloch.

Prvá séria populárnych Bobble-head inšpirovaná kinohitom Temný rytier je už síce nenávratne preč, ale na scénu sa vrátili opäť všetci traja najpodstatnejší a najznepriatelenejší hrdinovia v celkom novej – a myslíme si, že ešte lepšej – verzii, než pred tým. Ak sa vám teda prvá verzia neušla, máte druhú šancu.

K dispozícií sú tiež luxusné figúrky vo veľkosti 30cm – Batman a Joker. Druhý menovaný sa vám predstavil aj na obľúbených stranách rubriky Fotosession v jedinom slovenskom časopise venujúcom sa všetkému, čo nás baví – Fantázia č. 1/2009

Ak sa pokladáte za fanúšika Batmana, potom by vašu pozornosť mohli okrem spomínaných figúrok upútať aj ďalšie štýlové „vecičky“ (jedinečný otvárač na listy, odznaky, alebo tričká), ktoré sme sa zaradili do ponuky s cieľom potešiť vaše rytierske srdce. Stačí si objednať.


7. júla 2009
Brloh Team