BRLOH na ISTROCONE!!!

Do otvorenia brán najväčšieho stretnutia fanúšikov fantastiky, anime, hier a dobrej zábavy Istrocon 2008 zostáva už len zopár dní. Na takejto akcii tradične nebude chýbať ani stánok Brlohu. ++Nájdete nás na prvom poschodí++ a dúfame, že si vyberiete z neskutočne širokej ponuky kníh, komiksov (aj mangy) a množstva príbuzných prekvapení, ktoré sa vám chystáme ponúknuť!!!

Najnovšie, ale aj staršie tituly sú v našom stánku na podobných podujatiach samozrejmosťou. Z noviniek dávame do pozornosti niekoľko kníh v slovenčine. Vydavateľstvo Slovart prináša záverečnú časť trilógie Kroník Západného pobrežia od Ursuly Le Guinovej: Sily a vydavateľstvo Talpress uvedie na trh ďalšie – v poradí už siedme – pokračovanie Úžasnej Plochozeme s názvom Pyramídy od stále veľmi populárneho Terryho Pratchetta. Okrem slovenských vydaní nájdete u nás aj široký výber všetkých dostupných Pratchettoviek v češtine a v angličtine. V hojnom zastúpení vám ponúkneme aj ďalšie vydavateľské značky tak ako ste zvyknutí :-)

Na svoje si prídu aj fanúšikovia herných sérií ako sú Warhammer, Warcraft, Diablo, DragonLance, ..a mnohé ďalšie. Tieto knižné tituly opäť doplníme príbuzným sortimentom ako sú karty, komiksy, figúrky, tričká a ďalšie doplnky.

Keďže Istrocon sprevádza aj podujatie Comics Salon myslíme aj na žáner komiksu a mangy. Mnohí ste už zaregistrovali, že sme rozšírili ponuku mangy v angličtine a špeciálne na Comics Salon by mala doraziť už aj toľko očakávaná séria ++Naruto++! K tejto sérií, ale nielen k nej, sa v Brloh stánku objavia aj figúrky a množstvo ďalších predmetov pre pravých „mangáčov". Na tých z vás, ktorí mange príliš neholdujete u nás čaká poriadny výber komiksov a z noviniek spomenieme napríklad najnovšie Comicsové legendy: X-Men 3, ktoré by sa práve na Comics Salone mali krstiť!

Na Istrocone môžete stretnúť množstvo osobností zo sveta fantastiky, pozrieť si množstvo filmov, navštíviť množstvo prednášok, besied, krstov a popri tom všetkom sa trochu odreagovať aj v hernej sekcii, kde na vás bude čakať niekoľko herných kioskov a PCčiek. A ako sme už informovali nedávno – na Istrocone dokonca prebehnú aj ďalšie Majstrovstvá SR v PlayStation a X-Box 360 hraní. Ak sa vám niektoré z hier prezentovaných na tomto podujatí zapáčia, budete mať ++prvý krát možnosť zakúpiť si ich priamo na mieste++ v stánku Brlohu. Stačí len zísť o poschodie nižšie.

Ak by sa vám to zdalo málo, dúfame, že vás uspokojí náš MEGA-VÝPREDAJ mierne poškodených kníh a komiksov. A aby nebol samotný predaj taký „nudný" budete si môcť zľavy výpredajoviek podľa výšky nákupu sami vyjednať. Mnohí ste nás žiadali, aby sa výpredaj stal „putovným" po ostatných Brlohoch, pričom najčastejší argument bol, že takto si prídu na svoje zase len tí „blaváci". Žiaľ, z logistických dôvodov to nie je možné, tak sme sa rozhodli misky spravodlivosti vyvážiť aspoň vysunutím výpredajového pultu na Istrocon, kam mieri v nemalom množstve aj mimobratislavské publikum.

Na záver len pripomenieme starú známu vec. V našom stánku nakúpite čokoľvek (okrem výpredajového sortimentu) za festivalovú zľavu – 20% !!!


9. septembra 2008
Brloh