Anime maratón už túto sobotu

Podľa hlasovania mangáčov a mangáčiek (mangov a mangíň) na slovenskej stránke Manga.sk, bude patriť záver Anime maratónu filmu Grave Of The Fireflies / Hotaru No Haka. Ak bude dostatok času, pozriete si aj film Nausicca – Valley Of The Wind. Pravdaže len v prípade, že prídete na Anime maratón, ktorý sa uskutoční už túto sobotu 27. 4. vo V-klube na Námestí SNP v Bratislave. Veľké okále, megapištole a krátke sukničky, čo uvidíte okrem toho?

Presnejší program a ďalšie informácie sa dozviete kliknutím presne sem. Toto premietanie sa uskutoční vďaka kníhkupectvu BRLOH, mangáčom z Manga.sk, filmovému webu Kinema.sk, firme APMedia.sk a Občianskemu združeniu Fantázia. Cieľom tohto premietania je oboznámiť širokú verejnosť s pojmami manga a anime, takže na svoje si prídu aj absolútni začiatočníci. Vítaní sú však aj všetci, čo sa už s anime stretli a chcú stráviť sobotňajší deň s ľuďmi rovnakej „krvej skupiny“.

Takže ak sa vám premietanie na minuloročnom Istrocone páčilo, alebo ste o ňom iba počuli, máte teraz príležitosť si tento zážitok zopakovať. Ak si chcete o anime a mange ešte pred premietaním „pokecať“, doporučujeme kliknúť na Manga Fórum. &nbsp Martin Králik & Miso Jedinák


22. apríla 2002
Fandom SK - PR