Admirál Ozzel na Istrocone 2002

  • \„Michael, prejavil o teba záujem George Lucas do pokračovania Hviezdnych vojen.\“
  • \„Čo je to za úlohu?\“
  • \„Je to admirál Dartha Vadera, menom Ozzel. Film sa volá Impérium vracia úder a máš tam celkom peknú smrť…\“

Tak takto nejako si spomína anglický herec Michael Sheard na to, ako sa dostal do piatej epizódy kultovej ságy Hviezdne vojny s podtitulom Impérium vracia úder. Admirál Ozzel urobil dve chyby – znižoval význam objavu jednej sondy na zimnej planéte, kde v skutočnosti naozaj sídlili rebeli a tá druhá bola, keď sa príliš zbrklo vynoril z hyperpriestoru pri útoku na planétu. A Darth Vader takéto chyby neodpúšťa. Admirál Ozzel bol prvou postavou zabitou Darth Vaderom na diaľku, iba prostredníctvom Si­ly.

Fanúšikovia Hviezdnych vojen sa však s Admirálom Ozzelom alias Michaelom Sheardom nebudú musieť stretávať na diaľku. Stačí prísť na Istrocon 2002 do Bratislavy a budete mať jedinečnú príležitosť porozprávať sa s Michaelom, odfotiť sa s ním, vypýtať si autogram, či zažiť rozprávanie o jeho veselých príhodách pri nakrúcaní, či s ostatnými hercami zo SW pri rôznych zahraničných conoch. Michael je vraj rodený zabávač a fanúšikov nikdy nenechá v štichu. Istrocon 2002, dosiaľ najväčší con v stredoeurópskom priestore posledných rokov, je už v štádiu príprav. Sledujte oficiálnu stránku Istroconu www.istrocon.sk a aj Fantáziu OnLine a budete informovaní o všetkých novinkách zo zákulisia organizácie conu.

A ak ste ešte nehlasovali v cene slovenských fanúšikov Istron 2002, kliknite si na oficiálnej stránke conu na políčko Cena Istron a určite zahlasujte – čakajú vás zaujímavé ceny od Fantázie a kníhkupectva Brloh. 


20. mája 2002
Ivan Aľakša