25. ročník Ceny Karla Čapka!

AUTORI, POZOR! Vyhlasujeme 25. ročník Ceny Karla Čapka! Svoje práce v rozsahu do 300 normostrán v žánroch sci-fi, fantasy alebo horror s fantastickými prvkami posielajte v štyroch čitateľných kópiách na adresu: Martin Koutný, Křížová 31, 674 01 Třebíč Do obálky prosím priložte:

  1. sprievodný list obsahujúci Vaše meno, presnú adresu, kontaktný telefón a názvy všetkých zaslaných súťažných prác (ak ich nedodáte v normovanom strojopise – 60 úderov na riadok, 30 riadkov na stránku – vyznačte aj prepočet rozsahu na normostrany);
  2. čestné prehlásenie, že súťažné práce dávate k dispozícii organizátorom súťaže na jedno vytlačenie bez nároku na honorár.

Do súťaže nemôžu byť zaradené práce, ktoré sa už zúčastnili niektorého z predchádzajúcich ročníkov, boli už publikované v oficiálnych tlačovinách alebo sú súčasne prihlásené v inej súťaži celoštátneho významu!

Upozorňujeme na nové vymedzenia súťažných kategórií: mikropoviedka (do 5 normostrán) – krátka poviedka (6 – 20 NS) – poviedka (21 – 60 NS) – novela (61 – 300 NS). Práce dlhšie ako 300 NS nebudú do súťaže zaradené.

Uzávierka tohoto ročníku súťaže je 30. novembra 2005. Práce, doručené po tomto termíne, budú po dohode s autorom zaradené do nasledujúceho ročníka.


14. júla 2005
Fandom.sk